Dit digitale adgangskort til et uendeligt univers af streaming

For at få adgang til Amazon Prime Video skal du oprette en konto på Amazon.com. Når du har oprettet din konto, kan du logge ind og få adgang til et utal af film, tv-serier og andre streamingtjenester. Amazon Prime Video har et omfattende katalog med både populære blockbustere og mindre kendte perler. Du kan streame indholdet direkte på din computer, tablet eller smartphone, eller du kan bruge en streaming-enhed som Fire TV Stick eller en smart-tv. Uanset hvilken enhed du vælger, får du adgang til et uendeligt univers af streaming-indhold.

Dine rettigheder som Amazon Prime-medlem

Som Amazon Prime-medlem har du adgang til et væld af rettigheder. Du kan opnå adgang til Amazon Prime Video her og streame tusindvis af film, serier, dokumentarer og meget mere. Derudover har du fri levering på de fleste varer på Amazon.dk og adgang til eksklusive tilbud og rabatter. Amazon Prime-medlemskabet giver dig altså adgang til et uendeligt univers af underholdning og fordele.

Oplev et væld af populære film og serier

Med et digitalt adgangskort til streaming-tjenester får du adgang til et hav af populære film og serier. Fra storslåede blockbustere til kritikerroste tv-shows, er der noget for enhver smag. Udforsk et væld af spændende indhold og lad dig underholde i timevis. Opdag spændende indhold på TV 2 Play og se nogle af de mest populære titler lige nu.

Nem og intuitiv navigation i Prime Video-appen

Prime Video-appen giver dig en intuitiv og brugervenlig oplevelse, der gør det nemt at navigere i det store udvalg af film og serier. Appen har en overskuelig layout, hvor du hurtigt kan finde de indhold, du er interesseret i. Søgefunktionen er effektiv og giver dig mulighed for at finde præcis det, du leder efter. Derudover tilbyder appen personlige anbefalinger baseret på dine tidligere seevanerr, så du altid har noget nyt og spændende at se frem til. Appen er let at betjene, uanset om du bruger den på din smartphone, tablet eller tv-skærm.

Stream på tværs af enheder – fra tv til mobil

Når du abonnerer på en streaming-tjeneste, får du adgang til et hav af indhold, der kan nydes på tværs af dine enheder. Uanset om du foretrækker at streame på din tv-skærm, tablet eller smartphone, giver de fleste tjenester dig muligheden for at skifte mellem dine enheder uden problemer. Du kan for eksempel begynde at se en film på din computer og fortsætte på din telefon, når du er på farten. Denne fleksibilitet giver dig frihed til at nyde dine yndlingsserier og -film, uanset hvor du befinder dig.

Uanset hvor du er, kan du nyde dine favoritter

Med dit digitale adgangskort kan du streame dine yndlingsindhold, uanset hvor du befinder dig. Hvad enten du er hjemme, på farten eller på ferie, har du adgang til et uendeligt univers af film, tv-serier, musik og meget mere. Din streaming-tjeneste følger dig overalt, så du kan nyde dine favoritter, når det passer dig bedst. Uanset om du er på arbejde, på rejse eller blot nyder en stille stund, har du altid dine yndlingsunderholdning inden for rækkevidde.

Optimer din streaming-oplevelse med Prime Video

Med Amazon Prime Video får du adgang til et hav af populære film og serier. For at få den bedste streaming-oplevelse kan du optimere dine indstillinger. Sørg for at have en stabil internetforbindelse, og vælg den højeste videokvalitet, som din enhed kan håndtere. Du kan også aktivere surround sound, hvis din opsætning understøtter det. Prøv desuden at eksperimentere med forskellige brugerprofiler, så du kan tilpasse anbefalinger og visningshistorik til dine personlige præferencer.

Fordele ved at være Amazon Prime-medlem

Som Amazon Prime-medlem får du adgang til et hav af fordele. Du får gratis og hurtig levering på millioner af produkter, adgang til et stort bibliotek af film og serier via Prime Video, samt mulighed for at streame millioner af sange via Prime Music. Derudover får du mulighed for at låne e-bøger fra Prime Reading og adgang til eksklusive tilbud og rabatter. Uanset om du er til film, musik eller bøger, så giver et Prime-medlemskab dig et væld af muligheder for at fordybe dig i dine interesser.

Sådan aktiverer du din Amazon Prime Video-konto

For at aktivere din Amazon Prime Video-konto skal du først oprette en Amazon-konto, hvis du ikke allerede har en. Herefter skal du gå til amazon.com/primevideo og klikke på “Start gratis prøveperiode” eller “Tilmeld dig nu”. Du skal indtaste dine login-oplysninger for din Amazon-konto og acceptere Amazon Prime-betingelserne. Når du har gjort dette, har du adgang til et utal af film, tv-serier og andre videoindhold på din Amazon Prime Video-konto. Du kan nu streame indhold direkte på din computer, tablet eller smartphone eller via en kompatibel streaming-enhed som f.eks. Fire TV Stick eller Apple TV.

Få det meste ud af dit Amazon Prime Video-abonnement

Amazon Prime Video er meget mere end blot en streaming-tjeneste. Som abonnent får du adgang til et væld af ekstra fordele, der kan gøre din streaming-oplevelse endnu bedre. Udnyt eksempelvis de gratis leveringer, som dit Prime-medlemskab giver dig adgang til. Derudover kan du se frem til eksklusive Prime-rabatter på et hav af varer i Amazon’s onlinebutik. Og lad os ikke glemme de populære Prime-eksklusive serier og film, der løbende tilføjes til tjenestens katalog. Med et Prime-abonnement får du simpelthen mere for pengene, når du streamer.